Sommarlov på sommarland

Bästa sommarlovet på Leksand Sommarland

På Leksand Sommarland väntar ett sommarlov fyllt med äventyr för hela familjen – svalkande vattenland, svindlande rutschbanor, snurriga karuseller och utmanande actionaktiviteter. Nöjesparken ligger vid sjön Siljan i hjärtat av Dalarna, endast 3 timmar från Stockholm. Till Leksand tar ni er enkelt med bil eller tåg, och när ni är på plats har ni allt inom räckhåll.

Boende finns alldeles intill på femstjärniga Leksand Strand. Här kan du välja mellan stuga, camping och glamping – för ett bekvämt sommarlov långt från vardagens måsten.

Välkommen till Dalarnas sommarparadis för stora och små! Leksand Sommarland har öppet hela sommarlovet, från 17 juni – 13 augusti, 2023.

Bästa sommarlovet på Leksand Sommarland

Superdealen 17 juni – 2 juli

Boende + upp till 60 % rabatt på Sommarlandsbiljetter under lågsäsong.

FR.2 101kr

Boka deal

Sommarlandsdealen 2 juli – 13 augusti

Boende + upp till 50% rabatt på Sommarlandsbiljetter under högsäsong.

FR.3 165kr

Boka deal

Söndagsdealen

Bo 1 natt + 2 dagar inträde till sommarland med upp till 50 % rabatt.

upp till 50% rabatt

Boka deal

Aktiviteter på Leksand Sommarland

Action och åkturer, hopp och studs, plask och tramp. På Leksand Sommarland finns massor av aktiviteter. Några av våra populäraste attraktioner är wipeoutbanan i Siljan, lasertag, höghöjdsbanor för stora och små, och så förstås vårt vattenland med tempererade pooler och vindlande vattenrutschkanor.

Kättingflygaren

LÄS MER

Drop’n Twist

LÄS MER

Crazy Canyon

LÄS MER

Zipline

LÄS MER

Säkra sommarlovets aktiviteter idag – kompletta & prisvärda paket

Utnyttja något av våra förmånliga paketerbjudanden, där inträde till Sommarland ingår tillsammans med boende på femstjärnig familjeresort. Leksand Strand ligger granne med Leksand Sommarland, mitt bland tallar i ett grönskande lugn med utsikt över sjön Siljan.

Här finns allt familjen behöver för ett härligt sommarlov – sandstrand, utomhuspool, restaurang, underhållning och aktivitetscenter. Runt omkring i Dalarna finns också mycket att se och göra, och från semesterbyn är det nära till många fina utflyktsmål.

 

Säkra sommarlovets aktiviteter idag – kompletta & prisvärda paket

Stuga, camping eller glamping?

Vilken boendetyp passar dig och ditt sällskap? Bo i rymlig eller enkel stuga, på campingplats, i glampingtält eller provbo en husvagn?

– Brett utbud av stugtyper, allt från lyxiga strandvillor med stor terrass, bastu och braskamin, till mysiga campingstugor.
– Färdiguppställda glampingtält och husvagnar.– Campingplatser för husvagn, husbil och tält.

Bästa sommarlovet väntar med äventyr och bad, skön avkoppling och familjemys!

222 stugor | 23 glampingplatser | 466 campingplatser

 

Stuga, camping eller glamping?

Boka bästa sommarlovet idag!

sv Swedish
X